När jag blir stor…

mitt liv. helt enkelt.

Annars då?

Lämna en kommentar

Jag hinner knappt tänka färdigt tanken efter fredags (och lördags-) myset ” Näe, nu är det verkligen dags att påminna mig om den där positiva träningsinställningen jag skulle ha efter nyår. Kanske dags att sätta igång nu när det inte längre är ”efter nyår”…” så tar febern över min kropp, ger nattfrossa och morgonsvettningar. Tack och lov var det söndag den här gången, så David behövde inte åka iväg kl.6 på morgonen.

Det är lustigt dock, efter två alvedon och en dags självömkan och ”…*knorr* …jag går och vilar lite…*och lyfter inte ett vettigt finger på hela dagen*” så gick den över. Gick och lade mig i bra tid (för att vara mig) och idag – feberfri. Bara lite tungt över bröstet när jag djupandas, vilket jag på något automatiskt sätt inte gör så ofta, och matt i kroppen, men ingen influensa, ingen förkylning (utöver lite halsont som kommer och går lite på sistone) eller annat ihållande.

Lite som att kroppen tröttnat på upphackade nätter (förkylda barn som inte äter ordentligt på dagarna glömmer bort hur bra det är med Babywise…), intensiva mornar (och dagar…) helt enkelt alldeles för lite sömn, och ba’ ”Nu är det dags för dig att vila. BAAAM. Feber will get you down!” Och sen ba’ ”Nu har du vilat. Feber has left the building.”

Fruktansvärt skönt att det inte höll i sig längre, men lite märkligt måste jag säga. Men nog har jag fått upp ögonen för det här med att vila måste jag erkänna. Kroppen får rätt mycket energi av att stänga av en halvtimme eller två när de små sover. Då ska man i och för sig först ha turen att de sover samtidigt. Men det är väl en rutin jag får se till att skapa nu när de blivit bättre igen! Särskilt som jag själv är så dålig på att gå och lägga mig i bra tid när jag blivit bättre!…

Annonser

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s