När jag blir stor…

mitt liv. helt enkelt.

Bortskämd så det förslår

Lämna en kommentar

B87B7395

Vem vill väl inte ha en gubbe med fästingar i håret på sin födelsedag?!

Det är konstigt det där. De säger att jag nu är ett år äldre, fyra över 30 för att vara exakt. Jag som fyllde 27 förra året! Och trots kalaset förra helgen blev jag firad även igår. Det bästa av allt var nog ändå att David tog ledigt (att han ska jobba lördag eftermiddag/kväll istället behöver vi inte tänka på nu…) och jag slapp morgonrutinerna med att lämna och hämta de stora. De fick vara lediga istället!

Brudarna hela dagen!

Brudarna hela dagen!

Efter att ha vinkat av våra vänner från södern (jajemen, en annan fick skönsång av tre vuxna och sju barn på morgonen!) kunde vi tillsammans röja (läs; ta det lugnt) innan min pappa och Anna-Karin (som inte var med på kalaset) kom och grattade. Även Linn, Jonas och Qim kom och tog del av tårtan (som tur var! den hade skapats även om det bara var jag, maken och barnen kan jag säga…!). Till barnens stora besvikelse fick dock Torsten stanna hemma… B87B7403B87B7402

Alla mina juveler utom en.

Alla mina juveler utom en.

Kom lite närmare så jag kan dra dig i snoken.

Kom lite närmare så jag kan dra dig i snoken.

I omvänd ordning så blev det fika innan maten, men har man en ursäkt att grilla så kan man inte låta den gå förbi. Vilket maken såklart hade i och med dagen.B87B7423Men nu är det måndag igen! (eller nåt…) och slut på det söta. Dags att dyka ner i alla träningsrelaterade presenter och göra något åt sockernivån. Det är farligt att ha långhelg… Besök hela helgen också ger ju fikatillfällen hela tiden!

De stora är tillbaka i vardagen på fritids och förskola, lite småledset avsked för storebror dock (man glömmer av det roliga med kompisar när man får vara hemma i fem dagar…), och jag och de små ska iväg på läkarkontroll och vaccination. Försöker lägga upp en plan för hur jag ska kunna trösta två bebisar samtidigt efter sprutor i benen…har inte knäckt den koden riktigt än, så jag får återkomma om det!

 

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s