När jag blir stor…

mitt liv. helt enkelt.

Annars?

Lämna en kommentar

Jo, tackar som frågar.

Sonen, den äldre, har nu gjort sin andra inskolningsdag på sin nya förskola. Sjukt peppad och stolt över att äntligen vara igång med något som bara är hans. Inte lika pepp över tanken att vara där själv framöver vilket idag ledde till tårar vid lunchen. Ett steg i taget…

Vi har haft besök av goa vänner som vi träffar allt för sällan.

image

De hade även med sig sina tre barn och en blöjtårta! Fylld med (tro det eller ej) blöjor och massa fina ”bra att ha” grejer. Fantastiskt trevlig present!

image

image

Både David och jag har fått medvetna leenden av våra fem veckors makaroner. Stort!

En och annan tavla är uppsatt på väggen.

Undertecknad håller på att jobba bort, vad jag tror är, en mjölkstockning. Hej pump, dig har jag inte längtat efter… Än så länge utan feber, så det blir nog bra!

Vi har även fått (väldigt oönskade!) snyltgäster i form av getingar utanför matsalsfönstret. Och på något sätt tar de sig in även om vi stängt alla vägar vi kan komma på, så man kan väl säga att ”Vi Föräldrar” fått en viktig ihoprullad uppgift på sistone.

Imorgon kommer getingutrotarna för att göra nåt åt det hela, så nu har vi tagit vårt pick och pack och begett oss norrut till Hälsingeskogarna. Ok, inte därför, men faktum är att barnen har fått ledigt imorgon och vi sitter i detta nu i bilen på väg norrut (man måste ju passa på att ta långhelg innan D börjar jobba!) , mot svamp, blåbär och mygg så långt ögat kan nå.

Premiärbesök i Rossen för de små, och även för oss som fyrbarnsansvariga, så det blir mysigt! Får hoppas att bilresan blir detsamma… Ett steg i taget!

image

Annonser

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s